Karlovo náměstí zdobí od úterý vánoční strom. Rozsvítí se ale bez účasti veřejnosti
Zdroj: www.roudnicenl.cz
Litoměřice

Roudnice nad Labem - Letošní roudnický vánoční strom je již na svém místě uprostřed Karlova náměstí. Letos se pochlubí zcela novou výzdobou. Z důvodu platných protiepidemických opatření však jeho rozsvícení bohužel proběhne bez účasti veřejnosti.

V úterních dopoledních hodinách, přesně s měsíčním předstihem před Štědrým dnem, Roudnické městské služby skácely a převezly letošní roudnický vánoční strom na Karlovo náměstí. Přibližně dvanáctimetrový smrk pichlavý, rostoucí na pozemku od zahájení výstavby jejich rodinného domu v roce 1986, letos věnovali manželé Klímovi z Podlusk.

Rozsvícení vánočního stromu letos, z důvodu platných protiepidemických opatření, bohužel nebude moci proběhnout za účasti veřejnosti. Letos se však pochlubí zcela novou výzdobou. I když se tak s nejvšší pravděpodobností v době adventu nesejdeme u tradičních kulturních akcí, jistě si ho nenechte ujít.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru