STALO SE: Řidič v opilosti těžce zranil seniora. Autem ho přimáčknul na dům!
ilustrační foto
Litoměřice

Lounsko - Lounský vyšetřovatel trestně stíhá 45letého muže, který měl pod vlivem alkoholu způsobit dopravní nehodu a přitom těžce zranit 66letého chodce.

Koncem června ve večerních hodinách projížděl zmíněný řidič jednou z obcí na Lounsku. "V táhlé zatáčce tam zřejmě vlivem nepřiměřené rychlosti dostal se svým osobním vozidlem smyk a vjel mimo komunikaci. Poté projel živým plotem a muže, který se tam v tu chvíli nacházel, vozidlo narazilo na dům. V důsledku nárazu utrpěl chodec těžké zranění a byl letecky transportován do nemocnice," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Provedené dechové zkoušky následně ukázaly, že řidič vozidla byl pod vlivem alkoholu. Naměřené hodnoty mírně přesáhly 1,5 promile. "V uplynulém měsíci byl tento hazardér obviněn z trestných činů těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti a ohrožení pod vlivem návykové látky. Za jejich spáchání by ho mohl soud poslat za mříže až na čtyři roky," uzavřela Glogovská.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru