STALO SE: Seděla a zvracela, nedokázala mluvit. Třináctiletá dívka vypila půl lahve vodky
Foto: MP Most
Litoměřice

Most - Na linku 156 oznámil poslední den roku po 15. hodině oznamovatel, že potkal v Mostě skupinku dětí, a některé z nich vypadaly podnapile. O případu nyní informovali mostečtí strážníci.

Operátor kamerového systému zaznamenal na popsaném místě již pouze jednu dívku, která seděla na schodech a zvracela. Na místo byla vyslána motohlídka strážníků. Strážníci dívku oslovili, ale ta nedokázala souvisle hovořit a jevila známky značné opilosti. Pouze vypověděla, že požila asi půl lahve nějaké vodky.

"Strážníci na místo přivolali zdravotnickou záchrannou službu, která dívku ošetřila ve vozidle. Na místo poté přivolali matku nezletilé dívky a Polici ČR, která si celou událost se všemi poznatky převzala k dalšímu šetření," uvedla mluvčí strážníků Veronika Loucká.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru