Město plánuje modernizovat ubytovnu zimního stadionu. Rekonstrukce má stát 125 milionů
Zdroj: www.meulovo.cz
Litoměřice

Litoměřice - Město plánuje úvěr na modernizaci ubytovny zimního stadionu. Předmětem této veřejné zakázky je poskytnutí investičního úvěru s postupným čerpáním ve výši 125 milionů korun na financování modernizace a případné další projekty ze zásobníku projektů se splatností s maximální délkou trvání 10 let.

Největší část úvěru bude na financování veřejné zakázky „Rekonstrukce a změna dispozic ubytovny v Lovosicích“ a to zhruba 110 milionů korun včetně DPH, dál se bude jednat o mobiliář v hodnotě cca 10 milionů korun.

Návrh rekonstrukce nemění užívání, funkci, výšku, obestavěný prostor a další územně plánované ukazatele. Zateplením fasády budovy se drobně rozšíří zastavěná plocha (o tloušťku souvrství kontaktního zateplení), dále se bude měnit závětří u vstupní partie a terasa ve 2 nadzemním podlaží a dojde k celkovým úpravám vnitřních dispozic. Vznikne zde nová jídelna s terasou a relaxační částí, dále jsou navrženy tři typy apartmánů. Architektonickou studii provedly společnosti LINE architektura s.r.o. a desk architekti, s. r. o.

Ubytovna má celkem 5 nadzemních podlaží a je částečně podsklepená, v budově se také nachází administrativní prostory správy areálu a technické místnosti. Tato modernizace přinese všem sportovním i cestovatelským nadšencům dostupnou možnost ubytování v novém sporthotelu, který přispěje k rozkvětu cestovního ruchu, v centru Lovosic.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru