VIDEO: Představujeme vám Scholu Humanitas, moderní střední školu s přírodovědným zaměřením
Schola Humanitas v Litvínově.
Litoměřice

Litvínov - Schola Humanitas v Litvínově je střední odborná škola s přírodovědným zaměřením. Studijní obor má tradičně jeden – Ekologie a životní prostředí. Absolventi školy jsou velmi dobře připraveni jak na vysokoškolské studium, tak pro uplatnění na trhu práce.

Kapacita školy je 160 žáků – 2 třídy po cca 20 žácích v každém ročníku. Škola má vlastní domov mládeže přímo v budově školy. Jídelna připravuje klasickou a vegetariánskou variantu stravy, pro ubytované žáky zajišťuje celodenní stravování.

https://www.youtube.com/watch?v=NKaeRzMIyrQ

Schola Humanitas zajišťuje odbornou výuku ve čtyřech moderních laboratořích (Bi a Ch), má propracovaný systém odborných praxí s vazbou na zaměstnavatele (ORLEN Unipetrol a.s., SVS a.s., ……) Připravuje tuzemské a zahraniční studijní cesty a pobyty, žáci jsou motivováni formou prospěchového stipendia.

Chceš-li prožít svoji střední školu, přijď se podívat na den otevřených dveří v úterý 26. ledna 2021, individuálně po předchozí domluvě (Tel: 476 111 226, E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.), nebo kterýkoli jiný den po domluvě na výše uvedených kontaktech.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru