STALO SE: Skuteční hrdinové! Trojice mladíků zachránila život seniorovi
Mladí zachránci s představiteli města. Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Litoměřice

Ústí nad Labem - Za poskytnutí okamžité pomoci člověku v ohrožení života poděkoval primátor Petru Burešovi, Vítu Harvanovi a Pavlovi Hrdému. Dva žáci sedmého ročníku ZŠ Palachova a student prvního ročníku SŠZ poskytli první pomoc seniorovi, který se zranil při odklízení sněhu.

Chlapci muže začali okamžitě resuscitovat a s resuscitací pokračovali až do příjezdu záchranářů. „Všem vám patří ohromný dík, zachovali jste se jako opravdoví zachránci. Jste vzorem nejen pro vaše vrstevníky, ale pro celou společnost,“ poděkoval primátor mladíkům za jejich skutek. Dárky a poděkování zachráncům předali i zástupci obvodu Střekov – místostarostka Aleša Kymličková a místostarosta Pavel Peterka.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru