Pendleři mají problémy s českým potvrzením výsledku testu. V Litoměřicích ho vystaví i v cizím jazyce
Foto: Nemocnice Litoměřice
Litoměřice

Litoměřice - Odběrové centrum litoměřické nemocnice reaguje na poptávku veřejnosti (především z řad tzv. pendlerů) a po provedených antigenních testech vystavuje na požádání potvrzení o výsledku v anglickém jazyce. Vydání tohoto potvrzení v cizím jazyce není zpoplatněno.

Pro provedení antigenního testu v odběrovém centru Nemocnice Litoměřice, a.s. platí i nadále tyto podmínky:

  • Zúčastnit testování se mohou všechny osoby, které jsou účastníky veřejného zdravotního pojištění v České republice.
  • Antigenní testování je prováděno v odběrovém centru naší nemocnice v pracovní dny v době od 10.00 do 12.30 hodin.
  • Pro provedení antigenního testu je třeba se předem registrovat prostřednictvím formuláře dostupného na webu nemocnice nebo zde: https://www.nemocnice-lt.cz/pacient/registrace-k-odberu-na-vysetreni-covid-19/
  • Nechat se preventivně otestovat antigenními testy je bezplatně možné nejvýše jedenkrát za 5 dní. Častější provedení antigenního testu je zpoplatněno částkou 350 Kč za jeden test.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru