Opravy Smetanovy ulice začaly frézováním, potrvají až do června
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - Frézováním začaly opravy Smetanovy ulice, a to konkrétně v úseku od Nerudovy ulice po Dalimilovu. Opraveny budou chodníky, veřejné osvětlení, dešťově vpusti a na závěr stavby proběhne položení nového asfaltového koberce.

„Pracovat zde budou i vodaři,“ upřesnil Václav Blecha, investiční technik Odboru územního rozvoje Městského úřadu v Litoměřicích. Jelikož se v tomto případě nejedná o „hlavní“ ulici, neměla by její uzavírka působit větší dopravní komplikace. Práce zde skončí nejpozději 11. června.

Smetanova ulice je po Werichově druhou, která letos projde renovací. Po prázdninách jsou městem naplánovány ještě opravy v ulici Heydukova. Severočeské vodárny a kanalizace a plynařská společnost RWE pak chystají opravy v ulicích Kollárova, Čelakovského a Michalovická. Zde zatím časové harmonogramy prací nejsou známy.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru