STALO SE: Ženu u nádraží přepadlo a okradlo šest mladíků! Skončila v nemocnici
Ilustrační foto
Litoměřice

Teplice - Tepličtí kriminalisté prověřují okolnosti loupeže, ke které mělo dojít v neděli 25. července 2021 v době od 8:00 do 9:36 hodin v Teplicích u autobusového nádraží.

Podle prvotní výpovědi, kterou oznamovatelka poskytla policistům, k ní přistoupila skupina asi šesti neznámých mužů ve věku 18 až 20 let a požadovali po ní vydání peněz. Když odmítla, dva z nich ji údajně fyzicky napadli a způsobili zranění, která si vyžádala hospitalizaci v nemocnici.

"V rámci řádného objasnění všech okolností oznámení žádáme spoluobčany, kteří se v inkriminované době pohybovali v okolí Nádražního náměstí a mohli by poskytnout jakékoliv informace k tomuto případu, aby kontaktovali kriminalisty 1. oddělení v Teplicích, ul. Masarykova třída 1363 buď osobně, případně telefonicky na tel. č. 974 439 608, nebo poznatky sdělili na linku 158," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru