AKTUÁLNĚ FOTO: Šest lidí se zranilo při dvou haváriích na jedné silnici na Litoměřicku
Zraněného člověka z auta po nárazu do stromu hasiči museli vystříhat. Foto: HZS Ústeckého kraje
Litoměřice

Litoměřicko - Dvě hasičské jednotky zasahovaly ve středu u dopravní nehody osobního auta u obce Hošťka na Litoměřicku. Na téže komunikaci se stala i jiná vážná havárie.

Při nehodě bylo u prvního karambolu pět lidí lehce zraněno. Vzala je do péče Zdravotnická záchranná služba. Auto bylo převrácené na bok v kukuřičném poli. Silnice byla průjezdná kyvadlově. Informují o tom hasiči.

2807nehodalt2

Auto skončilo v kukuičném poli. Foto: HZS Ústeckého kraje

Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje jen o chvíli později informoval o další havárii. "O dvě hodiny později vyjely dvě jednotky k dopravní nehodě osobního auta na stejné silnici u obce Hošťka. Auto narazilo do stromu. Hasiči museli z havarovaného vozu vyprostit zraněného člověka. Do nemocnice jej dopravil vrtulník letecké záchranné služby," sdělili hasiči.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru