Roudnice upozorňuje na splatnost poplatku za odpad. Nezaplacený poplatek se může zvýšit až na trojnásobek!
Ilustrační foto
Litoměřice

Roudnice nad Labem - Letošní poplatek za komunální odpad, ve výši 670,- Kč na poplatníka, byl splatný jednorázově do 30. 6. 2021. Pokud jste ho ještě neuhradili, učiňte tak co nejdříve. Nezaplacený poplatek nebo jeho část může městský úřad zvýšit až na trojnásobek!

Poplatek za r. 2021 činí 670,- Kč na 1 poplatníka a byl splatný jednorázově do 30. 6. 2021. Vznikne-li poplatková povinnost (nebo zanikne-li osvobození) po 15. 6. 2021, je příslušná část poplatku splatná do 30 dnů od vzniku poplatkové povinnosti (nebo zániku osvobození).

Pokud jste tento poplatek ještě neuhradili, učiňte tak co nejdříve. Včas nezaplacený poplatek nebo jeho část může městský úřad zvýšit až na trojnásobek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru