Roudnice už má svůj vánoční strom! Kdy proběhne jeho rozsvícení?
Zdroj: www.roudnicenl.cz
Litoměřice

Roudnice nad Labem - Roudnické městské služby na roudnické Karlovo náměstí umístily letošní vánoční strom. Rozsvítí se tradičně v podvečer o první adventní neděli 28. listopadu. Vzhledem k aktuálním epidemickým opatřením se tak však bohužel opět stane v neurčený čas po setmění a bez doprovodného programu.

Roudnické městské služby za doprovodu vozidel městské policie, převezly na Karlovo náměstí letošní vánoční strom. Za krásný třicetiletý smrk letos můžeme poděkovat manželům Rubínovým z nedalekých Ledčic.

Převoz i ukotvení stromu, tyčícího se do výšky deseti metrů, proběhlo bez komplikací. V průběhu týdne ho pracovníci služeb ozdobí, aby se tradičně první adventní neděli mohl rozsvítit. Vzhledem k aktuálním epidemickým opatřením se tak však bohužel opět stane v neurčený čas po setmění a bez doprovodného programu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru