Muž obviněný z brutální vraždy ženy skončil ve vazbě. Hrozí mu dvacet let vězení až výjimečný trest
Foto: redakce
Litoměřice

Děčínsko - Obviněný jednačtyřicetiletý muž z brutální vraždy na Děčínsku byl soudem poslán do vazby. Torzo ohořelého těla ženy našli v pátek 4. února hasiči mezi odpadky v lesním porostu v Rumburku.

Informaci zveřejnil na svých stránkách zpravodajský server CNN Prima NEWS. „Mezi policisty a hasiči se vypráví, že ji měl zavraždit u sebe v domě v Jiříkově. Žil tam sám, jeho žena od něj odešla. Prý hodně pil,“ sdělila pro CNN Prima NEWS svědkyně, která si přála zůstat v anonymitě.

0802dckz3

Foto: redakce

Už v minulosti měl být totiž podle informací CNN Prima NEWS soudně trestaný za sexuální delikty na ženách. „Někdy v roce 2013 dostal podmínku za znásilnění, byl i na léčení. Pak si změnil příjmení. V srpnu 2019 se znovu pokusil znásilnit ženskou,“ uvedla svědkyně. Před dvaceti lety byl podle CNN Prima NEWS obviněný muž také odsouzený za pokus o vraždu v souvislosti se znásilněním ženy.

0802dckz2

Foto: redakce

Obviněnému muži hrozí za vraždu spáchanou zvlášť surovým způsobem dvacet let vězení až výjimečný trest.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru