Policie pátrá po pohřešovaném muži. Naposledy ho viděli v místě jeho zaměstnání
Pohřešovaný muž. Foto: Policie ČR
Litoměřice

Českolipsko, Litoměřicko - Policisté pátrají po muži z Českolipska. Pohřešovaný byl naposledy spatřen v místě svého zaměstnání v Terezíně ve čtvrtek 12. května ve 12:54 hodin, když odjížděl hromadnou dopravou do Litoměřic a dále měl pokračovat na Českolipsko, kam však nedorazil.

Muž je střední postavy, výšky 180cm, má hnědé vlasy a modré oči, zdánlivého stáří 40 – 43let. V době odchodu byl oblečen do světlých kostkovaných kalhot, světlé pruhované košile s krátkým rukávem, na nohou měl páskové boty tzv. „sandále“ a pestrobarevné ponožky. Na hlavě měl tyrkysovou kšiltovou čepici. Více informací o pohřešovaném muži naleznete zde.

"Informace k muži přijmeme na lince 158 nebo na jakékoliv policejní služebně. Děkujeme," obrací se na veřejnost policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru