STALO SE: Údajně neviditelný muž požádal ráno muže ve slipech a županu, aby vypáčil dveře od vozidla
Foto: MP Most
Litoměřice

Most - Po šesté hodině ranní oznámila na linku 156 mostecké městské policie žena, že se venku pohybuje muž v blízkosti zaparkovaných vozidel, a snaží se je násilně otevřít za pomocí nějakého předmětu.

K jeho popisu uvedla, že je oblečen do slipů a županu. Operátor kamerového systému pomocí kamery vyhledal popsaného muže a detailně monitoroval jeho činnost tak, aby záznam mohl posloužit jako důkazní materiál pro Polici ČR. Zároveň operátor informoval motohlídky o pohybu podezřelého muže.

"Strážníci pak na místě zajistili přímo při činu muže, který se pokoušel násilně otevřít vozidlo. Strážníky pak přesvědčoval o tom, že ve vozidle sedí neviditelný muž, který ho požádal o otevření vozidla," uvedla mluvčí městské policie Veronika Loucká.

Strážníci muže, který jevil známky požití návykové nebo psychotropní látky, zajistili a předali ho spolu se záznamem z kamerového systému Policii ČR k dalším úkonům.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru