Hasiči dostali děkovný dopis od rodičů dívky, které pomohli při vážné autonehodě
Foto: Hasiči Postoloprty
Litoměřice

Postoloprty - K dopravní nehodě dvou osobních vozidel na křižovatce u Postoloprt ve směru na Počerady vyjížděly 12. listopadu 2022 v pozdních večerních hodinách hasičské jednotky ze stanice Bítozeves a Postoloprty.

Hasiči po příjezdu na místo provedli vyproštění zaklíněné osoby z jednoho havarovaného vozu, zraněné osoby z druhého vozu byly již v péči zdravotnické záchranné služby. O nehodě jsme informovali ZDE.

Rodiče jedné účastnice nehody nyní poslali hasičům z Bitozevse děkovný dopis za jeich profesionální přístup. "Chtěli bychom poděkovat jednotce HZS Bitozeves za vyproštění naší dcery při autonehodě, dne 12. 11. 2022 ve večerních hodinách. Dcera si je plně vědoma toho, co se stalo, jaká péče ji z vaší strany byla věnována. Proto jsme se rozhodli vá touto cestou poděkovat," píše se v dopise.

"Jednotka ze stanice Bitozeves dostala dopis s poděkováním. Moc nás to potěšilo," napsali hasiči, kteří také dopis zveřejnili.

316253763 629499862297758 3432560905337278692 n

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru