Manželé z Mezné přijeli poděkovat hasičům za záchranu domu při požáru v Hřensku. Hasiči peníze věnovali nemocné Terezce
Zdroj: JSDH Jílové
Litoměřice

Jílové - V sobotu 5. listopadu 2022 přijeli manželé Alena a Vlastimil Pačakovi z obce Mezná osobně poděkovat hasičům z Jílového za záchranu rodinného domu během lesního požáru ve Hřensku. Kromě bohatého pohoštění předali hasičům i finanční dar v hodnotě 5 000 Kč.

Získané finanční prostředky byly jednotkou věnovány na rehabilitaci čtyřleté Terezky z Jílového, která od narození bojuje se zdravotním postižením.

2611predanidva

2611predanitri

Do hasičárny přijeli manželé Alena a Vlastimil Pačakovi z obce Mezná osobně poděkovat hasičům z Jílového

Zdroj: JSDH Jílové

Jednotka SDH Jílové touto cestou děkuje manželům za jejich uznání, protože to je pro hasiče vždy motivací k dalšímu výkonu.

 

O TEREZCE (zdroj, autor: Plamínek naděje)

Terezka je usměvavá a šikovná 4,5letá holčička na vozíku. Od narození se potýká s DMO - kvadruspasticita - postižení všech čtyř končetin. Terezka se plazí, neleze, ale zvládá se v tureckém sedu, nestojí a nechodí. Tento rok v únoru absolvovala operaci kyčlí s následnou šesti týdenní intenzivní rehabilitací v lázních. V létě jsme jí pořídili invalidní vozík, který miluje, protože jí umožňuje samostatný pohyb. Velkou radost by ji udělalo vertikalizační zařízení, tzv. stojan, který by ji umožnil postavit se. Je důležitý pro vývoj svalového a kosterního aparátu, zlepšuje oběhový systém, podporuje trávení a pomáhá i po psychické stránce.

Zdroj: www.plamineknadeje.cz 

2611sek

Hasiči následně předali šek zástupkyni organizace Plamínek naděje

Foto, zdroj: redakce

 

6. Adventní noční běh - běžíme pro Terezku a pro radost!

Noční adventní běh se po dvouleté odmlce OPĚT USKUTEČNÍ! Letos se tradičně poběží nejen pro radost, ale také pro dobrou věc.

Výtěžek poputuje právě pro Terezku - Přispějeme ji na stojan, který by ji umožnil postavit se, podpořit svaly i kosti, trávení a hlavně náladu.

Více zde: https://www.plamineknadeje.cz/news/6-adventni-nocni-beh-bezime-pro-terezku-a-pro-radost/ 

 

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru