VIDEO: Známý český řezník František Kšána připravuje speciální akci pro žáky v Roudnici
František Kšána. Foto: e-deniky.cz
Litoměřice

Roudnice nad Labem - Známý řezník a šoumen František Kšána navštívil Střední odbornou školu a střední odborné učiliště v Roudnici nad Labem. Připravuje tam poutavou akci pro žáky, jejich rodiče i učitele. Nyní si obhlédl prostory školy, kam se vrátí 20. ledna příštího roku a uspořádá tradiční zabíjačku.

„Vymysleli jsme, že uděláme zhruba pět týmů, každému dáme nějaký název vesnice a budeme soutěžit, kdo udělá nejlepší jitrnici, tlačenku. A hlavně odpoledne budeme výsledek prezentovat jejich rodičům a vyučujícím lektorům. A na to se moc těším. K Čechům patří tradice zabíjaček,“ říká zkušený řezník ze společnosti Amaso CZ.

https://www.youtube.com/watch?v=R-edU4E9moo

Pokud to počasí dovolí, odehraje se hlavní část netradiční výuky ve venkovních prostorách na nádvoří školy. „Jsem moc rád, že takto výborná škola nás oslovila, abychom tady byli a předali dál zkušenosti, máme,“ dodal František Kšána.
20. ledna se budeme těšit.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru