Hasiči byli odměněni za svou službu. Převzali medaile za věrnost
Společné foto vyznamenaných ze všech HZS krajů. Foto Zdroj: HZS Ústeckého kraje
Litoměřice

Ústecký kraj/Praha - V pondělí 28. listopadu 2022 proběhl v prostorách Národního muzea v Praze slavnostní akt, během kterého byly příslušnicím a příslušníkům Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje předány služební medaile Hasičského záchranného sboru ČR.

Generální ředitel Hasičského záchranného sboru ČR genpor. Ing. Vladimír Vlček, Ph.D., MBA udělil u příležitosti státního svátku 28. října služební medaile Hasičského záchranného sboru ČR příslušnicím a příslušníkům Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje.

Slavnostní akt proběhl 28. listopadu 2022 v prostorách Národního muzea v Praze a medaili  „Za věrnost“ I. stupně získali nprap. Schaffer Radek z Územního odboru Děčín, nprap. Reková Stanislava a npor. Toufar Jiří, DiS. z Krajského ředitelství, mjr. Bc. Pobočík Miloš z Územního odboru Most a nprap. Zischka Manfred z Územního odboru Žatec.

Medaile „Za věrnost“ I. stupně je udělována za vzorný výkon po třiceti letech služby.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru