Muž z Roudnice se vymočil v obchodním domě. Křičel, že se zabije a praštil hlavou do dveří
Foto: MP Ústí nad Labem
Litoměřice

Ústí nad Labem - V pondělí 28. listopadu byla operačním střediskem městské policie vyslána hlídka strážníků do OD Labe, kde se měl dle oznámení nacházet muž, který se měl vymočit ve veřejných prostorách. Po příchodu hlídky na místo si strážníci všimli muže, který hlasitě křičel „já se zabiju“ a udeřil hlavou do dveří.

Z tohoto důvodu použili strážníci proti muži donucovacích prostředků, aby neohrožoval své zdraví nebo život a po krátké potyčce skončil dotyčný na zemi v poutech. Vzhledem k tomu, že muž nebyl schopen nahlásit žádné údaje o své osobě, byl k ztotožnění předveden na Policii ČR, kde bylo zjištěno, že se jedná o muže středního věku, bytem Roudnice nad Labem.

Protože dotyčný nebyl schopen ovládat své jednání, byla na místo přivolána zdravotní záchranná služba, která požádala hlídku o asistenci při následném převozu agresivního muže do Masarykovy nemocnice k vyšetření.

Během vyšetření byl muž ošetřujícím personálem shledán způsobilým k umístění do protialkoholní a protitoxikomanické záchytné stanice v Teplicích, kam byl za doprovodu hlídky městské policie převezen. Zde byl následně předán ošetřujícímu personálu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru