Křik, kopání do obličeje a břicha! Brutální útok na mladou dívku vyšetřuje policie. Agresorku kriminalisté již znají
Ilustrační foto
Litoměřice

Ústí nad Labem - Na ústeckých sociálních sítí začalo kolovat video, kde je natočen agresivní útok na mladou dívku. Ten se měl podle informací CNN Prima NEWS odehrál v parku v Krásném Březně v Ústí nad Labem.

Mladou dívku napadla její stejně stará známá. Vulgárně jí nadává, po chvíli jí shodí na zem, začne děvče kopat do břicha a šlapat jí na obličej. Dívka pláče a prosí, aby toho útočnice nechala.

"Video kolující na sociálních sítích, které zachycuje otřesný útok na mladou dívku, má Policie ČR k dispozici, případem se zabývají kriminalisté. Zahájili jsme úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu pokusu ublížení na zdraví a výtržnictví," uvedla policie na svém profilu na Twitteru s tím, že podezřelou dívku kriminalisté ztotožnili.

"Pátráme po dalších aktérech a svědcích útoku," informovala policie.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru