Houbař na Roudnicku přišel o svoje auto, někdo mu ho během houbaření ukradl
Ilustrační foto
Litoměřice

Roudnicku - Během uplynulého víkendu bylo na Roudnicku odcizeno vozidlo značky Ford. Automobilu zaparkovaného na lesní cestě se zmocnil neznámý pachatel v době, kdy se jeho majitel v blízkém lesíku věnoval houbaření. Způsobená škoda byla odhadnuta na 100 tisíc korun.

Policisté ihned vyhlásili po vozidle celostátní pátrání, rovněž tak pátrají po neznámém pachateli. Ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže.

"Při parkování na odlehlých místech se vystavujete riziku, že se stanete obětí krádeže osobního automobilu nebo jeho vykradení. Vždy je vhodnější zvolit a vyhledat vyhrazená a hlídaná parkoviště," dodala policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru