Část Jiráskových sadů se uzavře, bude se čistit vsakovací vrt
Ilustrační foto
Litoměřice

 

Litoměřice - Část východního cípu Jiráskových sadů bude v průběhu října a listopadu uzavřena. Důvodem je čištění vsakovacího vrtu, který spolu s čerpacím vrtem pohání tepelné čerpadlo pro výhřev sousedícího krytého bazénu.

„Vrt se pravděpodobně zanesl železitými solemi, v jeho místě tak došlo k prosakování vody na povrch, což vede k občasné tvorbě bahnité plochy. Tato skutečnost nepříznivě ovlivňuje výkon tepelného čerpadla,“ vysvětlil vedoucí odboru životního prostředí Pavel Gryndler.

Opravu vrtu zajistí vrtná souprava, která jej opět vyčistí. Místo vrtu bude veřejnosti nepřístupné. Provoz krytého bazénu i jeho výhřev opravy neovlivní.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru