Policisté čtyři roky pátrají po tomto muži. Byl na něm zřejmě spáchán násilný trestný čin
Foto: Policie ČR
Litoměřice

Ústecký kraj - Krajští policisté stále vyšetřují okolnosti zmizení muže důchodového věku z Chomutova.

Senior odjel z Chomutova, z místa bydliště, 2. dubna 2013 směrem Bílinu, kterou projížděl kolem 8:45 hodin dopoledne. Podle informací, které máme, se měl poté pohybovat v okolí obce Hostomice na Teplicku. Poslední výskyt byl zaznamenán téhož dne v obci Radovesice na Litoměřicku, kde měl schůzku se svým známým.

"Muž se pohyboval v osobním vozidle OPEL ASTRA Caravan v provedení kombi, v barvě zelené metalízy a registrační značky 3U0 2615. Vůz se nám do současné doby nepodařilo nalézt. Markantem u vozidla je, že má celý pravý přední blatník v černé barvě," uvedla krajská policejní mluvčí Alena Bartošová.

V průběhu šetření se objevily skutečnosti, které směřují k tomu, že na pohřešovaném muži byl spáchán násilný trestný čin.

"Podle informací, které máme, poslední výskyt vozidla Opel Astra byl zaznamenán v době zmizení pohřešovaného na Litoměřicku v okolí obce Radovesice," uvedla mluvčí.

Policisté se opakovaně obracejí na veřejnost se žádostí o informace - především k vozidlu, které muž užíval. Vozidlo mohl někdo koupit nebo dostat do užívání, případně i jeho část jako náhradní díl.

Výzva se týká zejména občanů Litoměřicka, kam směřují stopy po pohřešovaném seniorovi a jeho vozidle. Informace přijme policie na bezplatné lince 158.

Více informací není možné vzhledem k probíhajícímu šetření zveřejnit.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru