V Litoměřicích se uskuteční konference k energetice, zazní i informace o nových projektech
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - Město Litoměřice jako dlouhodobý propagátor udržitelné energetiky a dopravy pořádá 23. a 24. listopadu v konferenčním sále hradu 3. mezinárodní konferenci "Energie, doprava a inovace (pro)města 21. století".

Na konferenci zazní například informace o chystaných projektech souvisejících s tématem, úsporách dosažených v Litoměřicích přijetím řady energetických opatření apod. Diskutovat budou nejen zástupci města Litoměřice, ale i Ministerstva životního prostředí, Ministerstva průmyslu a obchodu, Ústeckého kraje a řada dalších odborníků, včetně zahraničních hostů. Uskuteční se i několik workshopů.

Cílem konference je:

  • přiblížit praktické a ověřené příklady v oblasti úspor energie, využití obnovitelných zdrojů a udržitelné dopravy na komunální úrovni jak z domova, tak ze zahraničí
  • informovat o aktuálních možnostech financování projektů úspor energie, využití OZE a udržitelné dopravy
  • představit možnosti spolupráce měst a obcí a odborných partnerů se Sdružením energetických manažerů měst a obcí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru