V Litoměřicích se opět vařila kapustnice. Vybralo se třikrát více než loni, výtěžek z akce poputuje dětskému oddělení
Foto: Nemocnice Litoměřice
Litoměřice

Litoměřice - Patnáct tisíc korun je výtěžek ze sobotní dobročinné akce, při které vařil pan Jozef Pásztor pravou maďarskou kapustnici a tu poté za dobrovolný příspěvek nabízel v Krušovické pivnici v Litoměřicích.

„Polévky jsme navařili asi 60 litrů a snědla se úplně všechna. Ani na mě nezbyla,“ bilancoval s úsměvem na tváři Jozef Pásztor úspěšný počin a zdůraznil, že tuto částku věnuje v nejbližších dnech dětskému oddělení litoměřické nemocnice.

Akce s vařením polévky pro dětské oddělení, při které v letošním roce hrála i country kapela a Krušovická pivnice doslova praskala ve švech, se konala již podruhé. V loňském roce bylo tímto způsobem vybráno pět tisíc korun.

„Rád bych v podpoře litoměřické nemocnice pokračoval i nadále. Proto si už nyní zapište termín 24. listopadu 2018, kdy vás u talíře mojí kapustnice opět rád přivítám,“ neskrýval radost z výsledku a ze stále rostoucího zájmu o akci pan Jozef.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru