VIDEO: Takto se stěhuje z chemičky do přístavu dvě stě tun železa
Přeprava nadměrného nákladu z chemičky. Foto: Oldřich Hájek
Litoměřice

Ústecký kraj - Více než dvousettunový náklad se stěhoval během středy z areálu litvínovské chemičky do přístavu v Lovosicích.

Šlo o část výrobní technologie, jejíž přeprava vyžadovala speciální transport. Souprava měřila na délku 50 metrů, dosahovala do výšky přesahující čtyři metry a více než tři metry do šířky. Úctyhodná byla i hmotnost, 222,6 tuny.

Specializovaná přepravní firma z Mělníka zapojila dva tahače: tažné i tlačné vozidlo. Policisté a doprovodná vozidla uzavírala během jízdy, která měla trvat tři hodiny, křižovatky, řidiči museli počítat s mírným zdržením. Trasa vedla přes část Mostecka, Lounska a Litoměřicka.

https://www.youtube.com/watch?v=KKmLIdEQJtY

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru