Litoměřice - S prací dopravní zdravotní služby i s vnitřním vybavením sanitky, včetně všech možností, které při přepravě pacientů nabízí, seznamoval 21. září celé dopoledne na litoměřickém výstavišti řidič dopravní zdravotní služby litoměřické nemocnice Miroslav Borovička žáky pátých tříd litoměřických základních škol.

Foto: N. Křečková

Konala se zde totiž preventivně bezpečnostní akce IZS Tvůj ochránce, jejíž součástí jsou vždy i ukázky práce policistů, hasičů, zdravotníků a dalších složek integrovaného záchranného systému.

Akce se koná v rámci kampaně Národní dny bez úrazů, do které se naše nemocnice, a to právě poskytnutím sanitky, kterou si mohou děti různých věkových kategorií důkladně prohlédnout a vyzkoušet její vybavení, zapojuje pravidelně několikrát do roka.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru