Ústecký kraj – Volební místnosti se uzavřely. Komise sčítají hlasy. I letos musela republiková policie řešit několik „incidentů" souvisejících s volbami.

Jak uvedl Daniel Vitek, mluvčí krajské policie, první událost, které museli policisté asistovat, se odehrála v Chomutově. „Předseda jedné volební komise se obrátil na policii s podezřením, že jeden ze členů volební komise je zřejmě v podnapilém stavu. Při dechové zkoušce mu bylo naměřeno přes 1 promile alkoholu. Věc si vyřešila volební komise," řekl policejní mluvčí.

Další skutek, který zaměstnal policejní hlídku v rámci voleb v roce 2016, se odehrál v Ústí nad Labem na Masarykově ulici. „Procházející muž strhl před volební místností vlajku. Policie ho na místě zadržela. Při dechové zkoušce muž nadýchal 1,3 promile alkoholu, podezřelý je z přečinu výtržnictví," doplnil Daniel Vítek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru