Litoměřicko/Ústecko - Stále bezvýsledné je pátrání po teprve dvanáctileté školačce z Ústí nad Labem. Do současné doby policisté na speciálně zřízené call centrum obdrželi zhruba dvě desítky poznatků od veřejnosti, které kriminalisté ihned prověřují a vyhodnocují. Potvrdila to krajská policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

 

Snímek pohřešované dívky z Klíše. Zdroj: Policie ČR

"Nejvíce volání jsme zaznamenali v době hlavního vysílácího času zpravodajství, kde několikát odezněla pátrací relace a výzva veřejnosti,"uvedla k události krajská policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Dívka odešla ve středu 11. ledna, z domova v přesně nezjištěném čase. Do školy, kterou pravidelně navštěvuje, nedorazila, a ani o sobě nepodala žádnou zprávu. Její mobilní telefon je nedostupný. V minulosti dívka nikdy nebyla pohřešována.

Hledaná dvanáctiletá dívka Michaela Patricie Muzikářová v době odchodu na sobě měla prošívaný kabát délky ke kolenům a tmavé kozačky s bílou kožešinkou. S sebou měla růžový školní batoh značky NIKE. Nosí brýle s fialovými obroučkami.

Informace o dívce policisté přijmou na lince 158 nebo na jakékoliv policejní služebně.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru