Ústí nad Labem – Stále marně pátrají policisté po dvanáctileté školačce z Klíše Michaele Patricii Muzikářové, kterou od středy 11. ledna pohřešuje její matka. Kriminalisté požádali o pomoc kolegy mimo Českou republiku.

1401patranizahranici

Zdroj: Policie ČR

„Mohu potvrdit, že o zmizení školačky jsou informovány policejní útvary v zahraničí," uvedla v sobotu 14. ledna redakci mluvčí krajské policie Alena Bartošová.

„Pátraní stále probíhá se stejnou intenzitou a nasazením jako v uplynulých dnech. Do akce jsou zapojeni policisté v uniformách i v civilu. Na bezplatné tísňové lince 158 stále funguje call centrum, kam se mohou volající obracet s informacemi o pohřešované dívce," doplnila policistka. Obrátit se mohou lidé i na jakoukoliv policejní služebnu.

Kriminalisté nadále pracují s možností, že se dívka dobrovolně odešla z domova v ulici Na Vlnovce nebo se stala obětí trestného činu. „Obě vyšetřovací verze jsou stále rovnocenné," dodala mluvčí Alena Bartošová.

Pohřešovaná dívka je žákyní šesté třídy Fakultní základní školy České mládeže v Ústí nad Labem. V době odchodu měla mít na sobě kulicha černé barvy s bambulí, prošívaný kabát délky ke kolenům a tmavé kozačky s bílou kožešinkou. S sebou měla růžový školní batoh značky NIKE. Nosí brýle s fialovými obroučkami.

Školačka měří okolo 130 centimetrů, je štíhlé postavy, má hnědě vlnité vlasy, barva očí je šedá.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru