OBRAZEM: Krytý bazén v Roudnici se brzy otevře veřejnosti, probíhají provozní zkoušky
Zdroj: www.roudnicenl.cz
Litoměřice

Roudnice nad Labem - Téměř rok a půl trvající rekonstrukce roudnického krytého plaveckého bazénu se blíží do závěrečné fáze. V současné době probíhají provozní zkoušky nutné k zahájení provozu a jeho následnému zpřístupnění veřejnosti.

Téměř rok a půl trvající rekonstrukce krytého plaveckého bazénu se blíží do závěrečné fáze. 22. prosince minulého roku byla zahájena přejímka díla a vzápětí i související provozní zkoušky zrekonstruovaného krytého plaveckého bazénu. Rada města ustanovila komisi, která v současné době přebírá dokončené dílo. Součástí procesu je i průběžné odstraňování případných zjištěných závad silami zhotovitele.

1101bazen2

Zdroj: www.roudnicenl.cz

„Rekonstrukce krytého plaveckého bazénu byl velmi složitý projekt, doprovázený řadou neplánovaných vynucených činností. Proto nechceme proces přebírání díla zbytečně urychlit a důsledně budeme dbát na odstranění všech případných nedostatků, které se mohou u tak složitého díla jistě vyskytnout. Termín zahájení provozu sdělíme veřejnosti, jakmile proběhne přejímka díla, provozní zkoušky a budou odstraněny všechny nedostatky. Bazén chceme veřejnosti předat tak, aby od prvního dne otevření poskytoval stoprocentní služby,“ řekl místostarosta Ing. František Padělek.

1101bazen3

Zdroj: www.roudnicenl.cz

V příštím týdnu bude zahájena fáze napouštění obou bazénových van a jejich zahřátí na provozní teplotu tak, aby mohly být provedeny další potřebné, zejména hygienické, testy. Roudnický krytý plavecký bazén po rekonstrukci nabídne celou řadu moderních prvků a inovací, se kterými vás v následujících týdnech seznámíme prostřednictvím fotoreportáže.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru