Dvojnásobná vražda na Ústecku: Policie dopadla druhého pachatele. První se zabil
Muž putoval do vazby. Ilustrační foto
Litoměřice

Ústí nad Labem - Krajským kriminalistům se podařilo dopadnout muže, který se účastnil násilného trestného činu z noci ze 7. na 8. ledna ve Střížovicích. Při něm zemřel v zahrádkářské kolonii na Ústecku manželský pár a jeden z pachatelů.

O dopadení informovala v pondělí ráno policie. Policejní vyšetřovatel v sobotu 53letému muži sdělil obvinění z několika trestných činů: Zbavení osobní svobody a Porušování domovní svobody. "Soudce okresního soudu ještě téhož dne na obviněného uvalil vazbu a muž byl eskortován do vazební věznice," uvedla krajská policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Policisté nalezli na místě tři těla. Manželský a pár a dalšího člověka. "V tuto chvíli můžeme konstatovat, že druhý z pachatelů spáchal na místě činu sebevraždu," dodala mluvčí.

V současné době kriminalisté intenzivně pracují na objasnění motivu činu a podílu jednotlivých pachatelů na dvojnásobné vraždě.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru