Požáry na Litoměřicku: Shořela zahradní chata, oheň zasáhl také průmyslovou halu
Požár zahradní chatky. Foto: HZS ÚK / Pavel Pech
Litoměřice

Litoměřicko - Dvě jednotky hasičů zasahovaly u požáru zahradního domku v Litoměřicích - Předměstí. Osm jednotek hasičů vyjelo v Roudnici nad Labem k požáru tovární haly.

Jednotka profesionálních hasičů ze stanice Litoměřice a dobrovolná jednotka z Litoměřic vyjely v pondělí po poledni k požáru v Litoměřicích – Předměstí, U Richarda. Hořela zahradní chatka. Požár ji zasáhl celou. Hasiči vynesli a ochladili propanbutanovou lahev. Požár lokalizovali v 13:42 a zlikvidovali v 15:43. Požářiště proměřili termo kamerou.

V úterý ráno po páté hodině vyjelo osm hasičských jednotek k požáru v Kratochvílově ulici v Průmyslovém obvodu v Roudnici nad Labem. "Hořela prázdná, nevyužívaná hala. Při příjezdu hasičů byla polovina střechy v plamenech. Hasiči nasadili šest vodních proudů, tři na střechu a tři na přízemí. V hale nebylo nic uskladněno," uvedl mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

Hasiči požár lokalizovali v 7:40. Po té prováděli dohašovací práce.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru