VIDEO: Řidič při kontrole málem vypadl z auta. Uhádnete, kolik nadýchal?
Kontrola podezřelého řidiče. Foto: Policie ČR
Litoměřice

Ústí nad Labem – Krušná rána opilcova, tak bude na sobotní probuzení vzpomínat osmatřicetiletý řidič osobního auta. Po silniční kontrole, kdy mu policisté při dechové zkoušce naměřili v krajském městě až 2,72 promile, skončil v policejní cele předběžného zadržení.

Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že silniční kontrole proběhla v pátek krátce před desátou hodinou večerní.

"Při projíždění ulic centra města si policisté z oddělení hlídkové služby povšimli vozidla Ford Focus, které na komunikaci, dá se říci, kličkovalo. Policisté se rozhodli auto zastavit a řidiče zkontrolovat. Řidič naštěstí na světelné pokyny zareagoval a zastavil. Ve chvíli, kdy policisté k němu přišli a začali s ním komunikovat, tak již bylo jasné, proč na komunikaci kličkoval. Osmačtyřicetiletý řidič se na výzvu podrobil dechové zkoušce, která byla pozitivní s nejvyšším naměřeným výsledkem 2,72 promile. Policisté muži zadrželi řidičský průkaz a převezli ho do policejní cely. V současné době je podezřelý z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky a hrozí mu trest odnětí svobody až do výše 1 roku, peněžitý trest nebo zákaz činnosti,“ doplnila Veronika Hyšplerová.

https://www.youtube.com/watch?v=5I08FsuKPrM

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru