Postrádáte své věci? Zajděte na městský úřad, mají tam i jízdní kola
Zdroj: www.roudnicenl.cz
Litoměřice

Roudnice nad Labem - Desítky mobilních telefonů, dokladů a klíčů ve ztrátách a nálezech nikoho příliš nepřekvapí. Věděli jste však, že úřad schraňuje i jízdní kola? Některá z nich se po překročení lhůty pro jejich uchovávání svých majitelů dočkat nemusí. Město proto doporučuje obrátit se na místní úřad dokud je čas.

Pokud již delší dobu postrádáte své jízdní kolo, možná i po letech máte šanci ho nalézt. Přijďte se zeptat do přízemí úřední budovy na Karlově náměstí (dveře 6a) a pokud bude některé z více jak desítky kol odpovídat Vašemu popisu, může Vám být navráceno.

Město však upozorňuje, že po třech letech od nalezení a přijetí věci dojde k jejímu vyřazení. Plovací vesta, přední světlo, sada na pétanque či sedačka do skifu. To vše jsou kuriózní nálezy, které čekají na roudnickém úřadě na své majitele.

Zdroj: www.roudnicenl.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru