Litoměřická nemocnice se zapojila do hodnotícího projektu, hlasování probíhá do konce srpna
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - I v letošním roce se litoměřická nemocnice aktivně zapojila do celostátního hodnotícího projektu Nemocnice ČR, který začátkem února odstartoval svůj již 13. ročník. Nositelem projektu je nezisková organizace HelathCare Institute (HCI).

Projekt je zaměřen jak na hodnocení spokojenosti hospitalizovaných i ambulantních pacientů a zaměstnanců, tak i na hodnocení finančního zdraví nemocnic. Výstupem z těchto šetření jsou srovnávací žebříčky českých a moravských nemocnic.

Hodnocení probíhá formou vyplňování dotazníků, a to buď vytištěných, které pacienti dostanou přímo v nemocnici a mohou je vyplněné vhodit do připravených sběrných boxů, tak i elektronických, které jsou k dispozici na internetových stránkách HCI. Hlasování probíhá do konce srpna.

„V rámci Ústeckého kraje jsme v předchozích ročnících ve všech segmentech obsazovali medailové pozice. V konkurenci všech nemocnic v republice se v hodnocení pacientů dlouhodobě pohybujeme kolem padesátého místa, u spokojenosti zaměstnanců se držíme v okolí patnácté pozice. Je to pro nás závazek a těšíme se, jak nás naši pacienti i zaměstnanci ohodnotí v letošním roce,“ připomněl předchozí umístění nemocnice předseda představenstva Radek Lončák a dodal, že v hodnocení finančního zdraví byla litoměřická nemocnice v posledním ročníku mezi nemocnicemi zřízenými městy a obcemi třetí v republice.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru