OBRAZEM: Muž doma vařil pervitin, jeho družka ho prodávala. Z tržby platili nájem
Foto: Policie ČR
Litoměřice

Litoměřice - Kriminalisté litoměřického toxi týmu v uplynulých dnech obvinili osmadvacetiletého muže ze dvou trestných činů. Obvinění pro trestný čin nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy si převzala také s ním žijící 30 letá žena.

Kriminalisté na objasnění případu pracovali intenzivně po dobu několika měsíců. Obviněný muž měl v podzimních měsících roku 2017 v bydlišti na Roudnicku přechovávat prostředky určené k výrobě pervitinu, drogu vyrábět a dále distribuovat. O distribuci se však starala převážně jeho družka, která získanými finančními prostředky z prodeje pervitinu měla hradit poplatky za pronájem bytu.

2101drogy

Pří provedení domovní prohlídky v bydlišti obviněných bylo zajištěno množství chemikálií a prostředků určených k výrobě pervitinu. Výrobu drogy následně potvrdily také provedené odborné expertízy. V případě soudem uznané viny hrozí obviněným až pětileté vězení.

2102drogy2

3x foto: Policie ČR

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru