AKTUÁLNĚ: Na silnicích je několik nehod. Husté sněžení dělá problémy řidičům
Automobil skončil po jízdě na zasněžené silnici v příkopu. Jde o silnici Litvínov - Meziboří. Foto: Oldřich Hájek
Litoměřice

Ústecký kraj – Drobné sněžení, které se objevovalo během dne, v pozdních odpoledních hodinách přešlo ve vyšších polohách v hustou sněhovou sprchu. Působí to problémy zejména řidičům.

V kopci z Litvínova na Meziboří, na neupravené silnici, vylétlo jedno z aut mimo silnici. Nehoda se neodehrála ve vysoké rychlosti a obešla se bez zranění. Vozy ve stoupání klouzají, z kopce se jezdí zcela krokem.

Nehoda bez zranění je také na silnici na Klíny, zde se střetla dvě auta. Další havárie je na silnici I/15 u obce Libčeves. Na místě je policie, doprava je možná kyvadlově.

V Litoměřicích v ulici Na Valech se srazila tři auta. Ke zranění osob nedošlo.



Dálnice a silnice prvních tříd jsou podle informací Ředitelství silnic a dálnic v Ústeckém kraji mokré po chemickém ošetření. V podobném stavu jsou v nížinách také silnice nižších tříd. Komunikace druhých a třetích tříd v horských oblastech jsou většinou s vrstvou uježděného sněhu, sjízdné se zvýšenou opatrností. Místy je mlha.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru