Při dopravní akci zjistili policisté 15 přestupků, osm řidičů nebylo připoutaných
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřicko - V pátek 16. března 2018 probíhala také v litoměřickém okrese celorepubliková dopravně bezpečnostní akce zaměřená na dodržování pravidel silničního provozu, především pak na používání bezpečnostních pásů a zádržných systémů.

Během akce policisté zastavili a zkontrolovali 28 vozidel a zjistili celkem 15 dopravních přestupků. Celkem byly přestupcům uděleny blokové pokuty ve výši 3700 korun.

"Celkem osm osob nebylo za jízdy připoutáno, tři vozidla se nacházela v nevyhovujícím technickém stavu a dodržování nejvyšší povolené rychlosti dělalo problém třem řidičům. Jeden případ závažnějšího charakteru bude ve správním řízení řešit příslušný úřad (nevyhovující technický stav vozidla). V ostatních případech se jednalo např. o chybějící doklady či jiné porušení zákona. Pozitivním zjištěním je skutečnost, že požití alkoholických nápojů nebylo zjištěno u žádného z kontrolovaných řidičů," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru