Návštěvníkům Střeleckého ostrova slouží tyto nové skříňky, dojde také k rekonstrukci altánu
Skříňky jsou vhodné například k úschově obuvi před tím, než vyrazíte na kolečkové brusle, jak názorně ukazuje místostarosta Karel Krejza. Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - Pokračuje zkvalitňování služeb určených návštěvníkům Střeleckého ostrova. Po loňské instalaci mobilních toalet byly včera u vchodu do letního kina umístěny i skříňky umožňující bezpečné uschování osobních věcí.

„Požadavek na instalaci skříněk zazněl na Mladém fóru, v jehož průběhu diskutujeme s žáky a studenty o dalším rozvoji města,“ uvedl místostarosta Karel Krejza.

Úložné boxy jsou volně k dispozici všem zájemcům. Doba úschovy nesmí překročit 24 hodin. K uzamčení skříňky je nutné použít vlastní malý zámek. Přesný provozní řád, který může být za dobu užívání boxů upraven, bude na skříňkách v následujících dnech vyvěšen. Správu 24 úložných schránek zajišťují Technické služby města (TSM) Litoměřice.

Tím zkvalitňování služeb určených návštěvníkům ostrova nekončí. „Na řadu přijde rekonstrukce altánu. Opravy by měly probíhat do konce května. Dojde k obroušení trámů a doplnění poškozených prvků. Součástí plánované rekonstrukce je i nový nátěr. Věžička altánu zůstane v původním stavu,“ sdělil ředitel TSM Ivo Elman.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru