Praha a okolí - Společnost TZB PRO, s. r. o. patří mezi malé firmy, je velice dobře zavedena v Praze a okolí. Realizujeme vzduchotechniku, vytápění, chlazení, vnitřní vodovod a kanalizaci, split a VRV systémy. Specializujeme se na vestavby do administrativních budov, hotelů, tyto vestavby kanceláří, interiéry hotelů a provozoven tvoří většinu realizací. Další realizace jsou do logistických a výrobních hal. Menšinu realizací tvoří rodinné domy s lepšími technologiemi jako podlahové vytápění, tepelná čerpadla a teplovzdušné vytápění s rekuperací.

ZTI

V oboru ZTI se jedná o vestavby sociálního zázemí do administrativních budov, obchodních center, ZTI pro kuchyně, lapoly, odvody kondenzátů od VZT, v hotelích koupelny a WC.

UTCHL

V oboru vytápění a chlazení se jedná o rozvody tepla a chladu pro fan-coil jednotky, vzduchotechnické jednotky, připojování zdrojů chladu, montáž radiátorů a podlahového topení. Méně kotelny. Používané materiály jsou nejčastěji PPr, PE, HDPE, měď, sanha, Al-pex, ocel, megapress. Platný svářečský průkaz je velkou výhodou, schopnost svařovat ocelové potrubí RTCH. Z izolačních materiálů nejčastěji klasický Tubolit a Armaflex. Velice uvítáme dovednost izolovat potrubí chladicí vody do Armaflex.

SPLIT a VRV

Montujeme split systémy, multi-split a VRV systémy, tepelná čerpadla.

Hledáme jednoho až dva chlaďaře pro instalaci a servis split, VRV, TČ, multi-split. Nejčastěji pro značky Toshiba, Daikin, Samsung.

Hledáme pro ZTI a UT, CHL

V uvedených oborech instalatér a topenář nejlépe dva nové kolegy, kteří budou ochotni pracovat ponejvíce v Praze a Středočeském kraji, nejlépe formou týdenních turnusů. Pokud by tito pracovníci, zájemci, bydleli nebo se chtěli stěhovat do Prahy nemáme problém. V minulosti se nám velice osvědčil model týdenních turnusů, kdy montážní parta v určitých intervalech byla v Praze versus jezdila do svého bydliště, intervaly je nutno zafixovat a mít za pevné, vždy je možná normální lidská dohoda.

Požadujeme

  • Dovednost a znalosti v uvedených oborech instalatér či topenář, zkušenosti s touto prací. Hledáme kolegy spolehlivé, kterým záleží na výsledku práce a na kvalitě práce a dovedou problémy na stavbě řešit. Nehledáme lajdáky, kterým nezáleží na kvalitě odvedené práce a kteří by nedovedli kreativně řešit běžné pracovní problémy, nebo nebyli zodpovědní.
  • Při větších stavbách budete vést osvč, kterým budete dělat šéfmontéry.

Nabízíme

  • Základní plat v čistém 25.000 až 30.000,-Kč dle dovedností a podmínek navzájem domluvených. Příplatky za práci přesčas, předvánoční odměny, případně podíl na zisku legálně vyplácený z akcí, které daný zaměstnanec přinese do firmy a podaří se je realizovat a budou zaplaceny. Dále služební telefon i na soukromá volání (pokud toho daný pracovník nebude zneužívat).

1505tzb1

Jsme malý kolektiv 12 zaměstnanců a stálých spolupracovníků, obrat firmy v desítkách mil Kč/rok. Jsme zdravá firma, která si zakázky získává především kvalitou práce, hledaní kolegové tedy musí odvádět kvalitní práci a chtít pracovat spolehlivě a kvalitně.

Při pohovoru je možné dohodnout individuální podmínky.

V případě zájmu zasílejte své životopisy na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo volejte +420 724 020 308, pan Marek Mojžišík.

Další info: http://tzb-pro.cz/

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru