Rekonstrukce vodovodu a kanalizace v Roudnici dočasně omezí dopravu
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - Plánovaná rekonstrukce vodovodu a kanalizace v Kratochvílově ulici dočasně přinese zásadní změny místní automobilové dopravy. Již příští pondělí 21. května dojde k úplnému uzavření průjezdu mezi kruhovými objezdy na Špindlerově třídě. Po dobu průběhu prací bude možnost využít pouze objízdnou trasu.

Již přístí pondělí 21. května dojde k plánovanému uzavření mezi kruhovými objezdy na Špindlerově třídě. Vzhledem k nepozornosti a neohleduplnosti řidičů v průběhu víkendové uzavírky z počátku května, však oproti původnímu plánu nebude tato komunikace průjezdná ani pro autobusy a vozidla záchranné služby. V současné chvíli probíhá dokončování úprav jízdních řádů linkových autobusů a MHD. Veřejnost s nimi bude seznámena v nejbližším možném termínu.

Severočeská vodárenská společnost zahájila plánovanou investiční akci roku 2018: rekonstrukci vodovodu a kanalizace v Kratochvílově ulici. Průběh hlavních prací, které zahájí v novém termínu 21. května, probíhajících na silnici II/246, si však vyžádá semaforovou regulaci, která umožní zajistit bezpečnou průjezdnost lokality.

Řešením by byl třícestný semafor, který by však, vzhledem k místním dopravním poměrům, způsobil kolony vozidel s dlouhou čekací dobou. Došlo tak ke zvolení vhodnější dvoucestné varianty za podmínky, že silnice II/240 (Špindlerova) bude po dobu průběhu prací uzavřena mezi kruhovými objezdy u OD Říp a Billa, a to i přesto, že zde dojde pouze k několika propojením vedení kanalizace a plynu.

Pro objetí uzávěry směrem z centra je možno užívat místní komunikace Vrchlického, Neklanova nebo Podlusky, kudy bude vedena oficiální objížďka. Ve směru na Krabčice je pak možno jet ulicí Řipskou nebo přes Bezděkov. Oficiální objížďka pro nákladní vozidla povede po dálnici D8 a dále pak přes Litoměřice a zpět přes Křešice a Polepy.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru