O víkendu se na litoměřických silnicích bouralo celkem osmkrát, sedm lidí bylo zraněno
Ilustrační foto: HZS ČR
Litoměřice

Litoměřicko - Dopravní policisté v litoměřickém okrese vyjížděli o tomto víkendu k osmi dopravním nehodám, při kterých utrpělo sedm osob zranění lehčího charakteru. Celková škoda je odhadnuta na 607 tisíc korun. Hlavními příčinami nehod bylo nedání přednosti v jízdě, nesprávné předjíždění, nesprávný způsob jízdy a další blíže nespecifikované příčiny.

"Dechové zkoušky na alkohol proběhly s negativním výsledkem. Za stejné období loňského roku evidujeme třináct nehod, při nichž utrpěly dvě osoby lehká zranění. Hmotná škoda byla vyčíslena na 332 tisíc korun. Hlavními příčinami dopravních kolizí byla nepřiměřená rychlost, nedání přednosti v jízdě, nesprávný způsob jízdy a další blíže nespecifikované příčiny. Požití alkoholu nebylo zjištěno u žádného z havarujících řidičů," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru