Mladí zastupitelé se snaží vytvářet bezpečnější prostředí, ulička mezi domy prokoukla
Foto: Adéla Hervertová, Denisa Hájková
Litoměřice

Litoměřice - Litoměřice mají šikovné a všímavé mladé zastupitele (ZaMLit). Chopili se projektu Mládež pro udržitelný život od organizace Škola pro udržitelný život.

„Cílem projektu bylo vytipovat si určité místo ve městě a okolí, které se nám nelíbí, bojíme se tam, či ho jednoduše chceme zlepšit,“ informovala starostka ZaMLit Marie Hervertová. Pro mladé zastupitele se stalo v projektu prioritou bezpečí. Společně vybrali místo, které v oblasti bezpečí má určité nedostatky, a to uličku mezi panelovými domy v ulici Kosmonautů. V místě díky nápadu ZaMLit přibylo osvětlení a skákací panák pro děti.

2105mladez2

Ulička byla slavnostně otevřena 17. května za účasti zástupců radnice. Na projektu spolupracovalo město Litoměřice, které ho zafinancovalo společně s organizací Škola pro udržitelný život.

2105mladez3

3x foto: Adéla Hervertová, Denisa Hájková

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru