Policie kontrolovala řidiče, tři byli pod vlivem alkoholu. Jedna z řidiček měla skoro tři promile
Ilustrační foto
Litoměřice

Roudnicko, Lovosice - V časných ranních hodinách byla na Roudnicku kontrolována devětatřicetiletá řidička jedoucí ve vozidle značky Škoda, která jevila známky požití alkoholických nápojů. Dechová zkouška na alkohol tuto skutečnost potvrdila, žena nadýchala 2,86 a 2,98 promile. Další jízda jí byla zakázána a po vystřízlivění jí bylo sděleno podezření pro trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky.

V Lovosicích byli v těchto dnech rovněž přistiženi dva řidiči, kteří se na cestu posilnili alkoholem. Oba projížděli centrem města a vykonávali ve stavu vylučujícím způsobilost, který si přivodili vlivem návykové látky, činnost, při které mohli ohrozit život nebo zdraví lidí nebo způsobit značnou škodu na majetku.

"Jedenačtyřicetiletý řidič nadýchal více než 1,9 promile a 66letý řidič dokonce více než 2,2 promile. Podezření pro trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky si převzali a v případě soudem uznané viny jim hrozí až roční vězení, peněžitý trest nebo zákaz činnosti," uvedla polceijní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru