Zápisy jsou v plném proudu: Budoucí prvňáčci plní lavice základních škol
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - Budoucí prvňáčci plní základní školy v Litoměřicích. Vážné pohledy střídají pocity úlevy po pochvale budoucí první paní učitelkou. Zápisy se týkají okolo tří stovek dětí, na ZŠ Na Valech jich během dvou dnů přijmou pravděpodobně 40 až 50. 

"Přesná čísla budeme znát samozřejmě až po ukončení zápisu. Otevírat chceme opět dvě první třídy po 20 až 25 dětech," upřesnil ředitel ZŠ Na Valech Petr Klupák.

2604prvnacci1

Zdroj: www.litomerice.cz

"Do školy už se těším, budu tu mít mnoho kamarádek ze školky," usmívala se právě přijatá budoucí prvňačka Kristýnka Kotnarová. Z přijetí na ZŠ Na Valech měšla radost i její maminka, která má na školu z poslední dobu ty nejlepší refrence. "Doufáme, že se Týnce bude na škole líbit," dodala.

2604prvnacci2

Zdroj: www.litomerice.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru