Na Litoměřických silnicích se o víkendu bouralo celkem devětkrát. Škoda je přes 300 tisíc
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - Dopravní policisté v litoměřickém okrese vyjížděli o tomto víkendu k devíti dopravním nehodám, které se obešly bez zranění. Celková škoda je odhadnuta na 309 tisíc korun. Hlavními příčinami nehod byla nepřiměřená rychlost, nesprávný způsob jízdy a další blíže nespecifikované příčiny. Dechové zkoušky na alkohol dopadly negativně.

"Za stejné období loňského roku evidujeme osm nehod s jedním těžkým zraněním. Hmotná škoda byla vyčíslena na 587 tisíc korun. Hlavními příčinami dopravních kolizí bylo nedání přednosti v jízdě, nesprávný způsob jízdy, nepřiměřená rychlost a další blíže nespecifikované příčiny. Požití alkoholu nebylo zjištěno u žádného z havarujících řidičů," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru