OBRAZEM: Díky, že nás zachraňujete a chráníte! Tisíce lidí mířily celý den mezi policisty, hasiče či zdravotníky
Policejní vrtulník byl neustále v obležení. Kdy jindy se taky můžete podívat dovnitř... Foto: Oldřich Hájek
Litoměřice

Litoměřice – Práce těch, kteří zachraňují životy, přitahuje pozornost. Lidé se jim v sobotu za jejich služby odvděčili tím, že se na ně přišli podívat. A to v nevídaném počtu.

Tisíce lidí během celé soboty mířily na Střelecký ostrov v Litoměřicích. Konal se tam totiž jubilejní desátý Den záchranářů Ústeckého kraje. Ten představuje složky integrovaného záchranného systému, které fungují ve všech sedmi okresech našeho kraje.

Návštěvníci bezplatné akce sledovali dynamické ukázky práce hasičů, vzorové policejní zásahy, podívali se i blíže na činnost zdravotníků. Kromě toho se na Dni záchranářů prezentovala i armáda, místní městská policie či vězeňská služba.

Ostatně, podívejte se do našich fotek a těšte se na videoreportáž.

Foto

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru