O dění v Litoměřicích bude návštěvníky vlakového nádraží informovat nová obrazovka
Foto: Eva Břeňová
Litoměřice

Litoměřice - Informace o atraktivitách a kulturním dění v Litoměřicích nyní naleznou cestující na nové obrazovce. Informační panel už je instalován v hale zrekonstruovaného horního vlakového nádraží. Stalo se tak díky vstřícnosti Správy železniční dopravní cesty.

Čekárnu již cestující využívají, nicméně slavnostní otevření novotou svítící nádražní budovy její majitel teprve připravuje.

„Panel přináší cestujícím jak aktuální informace o akcích, které se ve městě konají, tak zajímavé tipy pro turisty, které by měly přitáhnout jejich pozornost,“ přiblížila funkci nové obrazovky Eva Břeňová, vedoucí odboru komunikace, marketingu a cestovního ruchu městského úřadu, jenž panel plní informacemi.

1806obrazovka

Foto: Eva Břeňová

Obrazovka na nově opraveném horním vlakovém nádraží není jedinou ve městě. Najdeme ji také v hale městské nemocnice a na Mírovém náměstí v podloubí radnice (vedle bezbariérové kanceláře MěÚ), a to společně s interaktivní úřední deskou.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru